Over Gelsing Techniek

Over Gelsing Techniek Met een brede blik naar een storing kunnen kijken, niet alleen de machine zien maar ook hoe deze onderdeel is van het proces en dan de vinger op de zere plek leggen. Dat is Gelsing Techniek.

Gelsing Techniek is opgericht door Freek Gelsing. Begonnen in de autotechniek en gaandeweg kennis en ervaring uitgebreid naar metaalbewerking en elektrotechniek. Sommige klanten zien wij maandelijks, bij andere bedrijven komen wij misschien één keer per jaar.

Linde heftrucks

HEFTRUCKGelsing Techniek heeft veel kennis van en ervaring met Linde heftrucks. Met gebruik van diagnosesoftware weet hij het merendeel van de storingen op te lossen. Machines bestaan steeds meer uit elektronica wat specifieke kennis vraagt voor het onderhoud. Onze achtergrond in de autotechniek, waar al veel eerder elektronica werd ingezet, is absoluut een voordeel.

Wie Gelsing Techniek in huis haalt heeft daarmee een erkend keurmeester in huis voor de wettelijk verplichte keuringen van het intern transportmaterieel, elektrische arbeidsmiddelen (boormachines, zagen, etc.) en stalen magazijnstellingen.

Uitdaging of probleem?

Gelsing houdt van uitdagingen en gaat geen vraag uit de weg. Repareert hij de ene dag een lintzaagmachine, de volgende dag voert hij groot onderhoud uit aan alle vorkheftrucks in een groot magazijn. Heeft u een vraag, uitdaging of simpelweg een probleem dat opgelost moet worden? Neem dan contact op. Gelsing Techniek gaat graag voor u aan de slag.