Reparatie & Onderhoud

onderhoud en reparatieUw bedrijf heeft vast wel eens te maken met elektrotechnische storingen of mechanische defecten aan uw interne transportmiddelen of ander materieel in uw machinepark. Wanneer dit gebeurt wilt u dit direct opgelost zien zodat uw bedrijf zo snel mogelijk weer volledig operationeel is.

Gelsing Techniek heeft door opleiding en ervaring een brede kennis van elektrotechniek, metaalbewerking en voertuigechniek. Wij houden uw materiaal in prima staat door:

  • Onderhoud heftrucks en ander intern materieel
  • Oplossen van storingen
  • Assemblage
  • Ontwerpen en realiseren van machineaanpassingen

Eigen werkplaats

werkplaatsVeel van ons werk wordt op locatie, bij de opdrachtgever, uitgevoerd. Groot onderhoud of revisie kunnen wij uitvoeren wij in onze volledig ingerichte werkplaats in Nijmegen.

Elektronica wordt vaak gezien als de boosdoener, maar geeft in de praktijk zelden storing. Gelsing Techniek bekijkt elke storing met een brede en ervaren blik en weet problemen snel op te lossen. Ons streven is: ‘Wij gaan niet weg voordat het probleem is opgelost!’

Vorkheftrucks

Gelsing Techniek heeft veel ervaring in het onderhouden en keuren van vorkheftrucks en ander intern transportmaterieel. Voor het achterhalen en oplossen van elektrotechnische storingen van Linde heftrucks heeft Gelsing Techniek diagnosesoftware in huis.

Storing of onderhoud?

Heeft u te maken met een storing of overweegt u een ervaren partner voor het onderhoud van uw machinespark neem dan contact met ons op voor een kennismaking of een oplossing!