Wij nemen uw zorg uit handen

U wilt het machinepark zo efficiënt mogelijk beheren. Uw wilt veiligheid voor uw werknemers of collega’s en dat het werk altijd door kan gaan. En het liefste wilt u dit zonder dat het u tijd kost. Daarom nemen wij graag de zorg over uw machinepark uit handen! Wat dat inhoudt, stemmen we helemaal af op uw wensen.
We hebben verstand van alle merken heftrucks, dus kunnen we het goed en spoedig oplossen als er storingen zijn. Ook omdat we beschikken over een snelle toelevering van onderdelen. Niet alleen voor Linde, maar voor alle merken. Lees verder of informeer direct naar de mogelijkheden. Gelsing Techniek geeft u graag advies.

Onderhoud

Reparatie

Keuringen

Vervangend materieel

Onderhoud

Regelmatig onderhoud voorkomt storingen, inmiddels weten we dat allemaal wel. Maar de kunst is om die regelmaat erin te houden. Wij helpen u daar graag bij. We bekijken welk materiaal onderhoud of reparatie nodig heeft en voeren de werkzaamheden volgens een betrouwbare planning uit. Meestal op locatie, en als dat niet kan in onze werkplaats. Als u zich helemaal geen zorgen wilt maken over het onderhoud, dan sluit u een onderhoudscontract met ons af.

Reparatie

Reparatie kan nodig zijn omdat we dat tijdens een onderhoudsbeurt constateren of omdat u een acute storing heeft. Bij een storing zijn we snel ter plaatse en kunnen we het meestal snel oplossen. Want we kijken met een brede blik. Elektronica wordt vaak gezien als de boosdoener, maar geeft in de praktijk zelden storing. Met gebruik van diagnosesoftware lezen we de storing uit en pakken het probleem direct aan, daar waar het zit. Zodat u de werkzaamheden op uw werkvloer zo snel mogelijk kunt hervatten. Indien nodig, zorgen we voor vervangend materieel.

Keuringen

Intern transportmaterieel moet minimaal één keer per jaar gekeurd worden. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik, de omgeving en de vaardigheid van de gebruiker kan het raadzaam zijn uw heftrucks vaker te laten controleren. Gelsing Techniek is erkend keurmeester. Niet alleen voor intern transportmaterieel, maar ook voor magazijnstellingen, hoogwerkers en elektrische gereedschappen (NEN3140). Vaak zijn jaarlijkse keuringen verplicht. Natuurlijk verzorgen we de administratieve vastlegging, zodat uw administratie betreffende de keuringen helemaal op orde is.

Ook acculaders van elektrische heftrucks moeten jaarlijks gekeurd worden volgens NEN3140

Vervangend materieel

Bij grotere reparaties of uitvoerig onderhoud wilt u misschien graag een tijdelijke heftruck tot uw beschikking. Omdat de werkzaamheden niet stil mogen liggen. Het komt niet vaak voor, omdat we meestal in een paar uur en volgens een goed afgestemde planning de werkzaamheden uit kunnen voeren. Maar is dit niet het geval dan regelen we graag vervangend materieel voor u.

"Door het hoge kennisniveau en de zeer hoge servicegraad is Gelsing Techniek een betrouwbare servicepartner voor ons bedrijf geworden"

Frank Patotzka, Hoofd Techniek bij HSF Logistics Nijmegen BV

Heftruck of palletwagen huren?

Voor korte en lange tijd verhuurt Gelsing Techniek intern transportmaterieel.
Vraag naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend advies over uw machinepark

Elk bedrijf en dus ook elk machinepark is anders. Bovendien heeft ieder zo zijn of haar specifieke wensen. Dat begrijpen wij. Gelsing Techniek is flexibel en denkt graag met u mee. Neem contact met ons op, dan geven we antwoord op uw vragen. Ook komen we graag even langs als u dat wenst!